Program software de gestiune, optimizare sticla termopan, pal   Cum cumpar contact despre noi    
Sopcu Soft     Home  |  SiteMap
 
Optim2D
Program de gestiune si optimizare
a debitarilor pentru geam termopan,
pal, etc.
 Download
   
 DevFer
 Gsticla
 AutoS
 SoftDev
 GestFact
 sAutoService
 Optim2D
 FACTour
 EmioMag
   
Optim2D - Program optimizare sticla, pal, etc.
         
   

DevFer Optim2D
Program de gestiune si optimizare a debitarilor
pentru geam termopan, pal, etc.
Manuale

Vezi manual Optim2D

Manual PDF

La elaborarea unui plan de debitare, programul Optim2D aranjeaza piesele dreptunghiulare astfel incat sa ocupe un numar cat mai mic de placi sau foi. Mai pot fi folosite si piese taiate anterior, recuperand la maximum pierderile, economisind din timpul si banii dvs.
In fereastra principala, utilizatorul poate seta lungimea si latimea fiecarei piese dorite sau a unui set de placi. Aceste informatii pot fi salvate si reluate ulterior pentru o eventuala revizuire.
Lista partilor individuale nu trebuie salvate pentru efectuarea procesului de optimalizare. In cazul unor materiale (ex. sticla) nu conteaza care este lungimea sau latimea partilor individuale. In aceste cazuri, pentru o solutie mai optima, utilizatorul poate folosi optiunea "Rotarea partilor acceptat". Dupa introducerea dimensiunilor partilor individuale, trebuie apasat butonul "Pre Optimizare X", pentru pornirea procesului de optimalizare. La "Validare comanda" se pot introduce in stoc capetele ramase mai mari ca doua dimensiuni variabile, iar ca o facilitate suplimentara se poate adauga si materialele suplimentare necesare in productia unei lucrari care este compusa din mai multe materii prime (banda PVC, hotmelt, coltare, bageta, rasini, etc.).
Durata acestui proces depinde foarte putin de viteza calculatorului si de numarul de piese individuale. Utilizatorul are posibilitatea de a alege mai multe tipuri de optimizari (intotdeauna prima este recomandata).
Fiecare placa, cu planul optim de debitare poate fi vizualizata pe ecran si, la cerere, poate fi si tiparita.
Principala caracteristica a programului Optim2D este economisirea materialului de debitat prin doua feluri:
 1. printr-o pozitionare optima a placilor dreptunghiulare de debitat de pe aceeasi bucata de material urmarind reducerea pierderilor;
 2. prin pastrarea pierderilor la o dimensiune ce permite refolosirea acestora.
Softul permite si gestiunea altor materiale cum ar fi:
 • Pentru cazul sticlei: hotmelt, bagheta, coltare, buril, banda dublu adeziva, etc.
 • Pentru cazul mobilei: balamale, euro suruburi, minere, etc.
Programul realizeaza:
 • Facturi proforme, note de comanda interna, bonuri de consum, etichete, situatii stocuri, consumuri pe o perioada, aprovizionare, etc.
Pret produs Optim2D: 200 EURO

    Download free Optim2D
    (Optimizare, gestiune):
 1. Sticla
 2. Pal, Mobila (in curind)
 3. Alcobond (in curind)
Daca trebuie sa debitati:
 • placi fibroase
 • foi oteloase
 • placi din mase plastice
 • panouri de sticla
 • si alte materiale
  dreptunghiulare
... si petreceti nenumarate ore incercand sa obtineti cel mai bun rezultat din pozitionarea bucatilor de material pe suprafata placii sau foii, noi va recomandam prin produsul oferit sa petreceti tot acest timp facand ceea ce va place sau pur si simplu mai eficient.
Avantaje:
Soft-ul Optim2D este destinat pentru generarea automata a planului de debitare, pentru fabricantii de mobila sau alte prodse din material rectangular (pal, placi de metal, sticla, etc.), al caror gama de productie este larga sau se schimba permanent.
Datorita algoritmilor de inteligenta artificiala, sau algoritmilor recursivi oferiti de Optimal Programs, Optim2D gaseste planul optim de debitare cu o pierdere minima posibila.
Ofera solutii optime de debitare si cu posibilitatea de personalizare pentru utilizator, in cazul in care se doreste alegerea unei alte variante.
Ofera posibilitatea salvarii unei optimizari cu un nume comanda si deschidearea ei ulterioara.
Ofera posibilitatea introducerii unui stoc de placi de debitat si a resturilor ramase de la debitari anterioare pentru a participa la urmatoarele optimizari, scutind astfel timpul necesar introduceri permanente a stocului.
Ofera posibilitatea de retinere si analizei tuturor comenzilor de la diversi clienti.

   
         
   

Program productie PVC
Soft geam termopan
Fisa scolarizare auto


Program devize
program facturi, devize
Soft devize service auto


Program optimizare pvc
Soft agentie de turism
Soft maintenace equipments

Contact
Telefon:   0724 065 859
Fax:           0332-815-097
E-mail:      office@ssoft.ro
   
         
    Sopcu Soft va pune la dispozitie programe software de gestiune si optimizare a sticlei termopan, program software optimizare pal, optimizare sticla termopan, program software gestiune si optimizare sticla geam termopan, pal, program software optimizare sticla termopan, program software sticla    
   
Copyright ©2008 Positive Media - Servicii web design - Optimizare SEO